Kuulostaapa helpolta.
Mistä lähden liikkeelle?

Tutustu erilaisiin rahoituksen teemoihin

Mihin teemaan ideani liitty?

Valitse ensin ideasi teema. Mieti sen kohderyhmää. Tutustu, millaisia ideoita voimme rahoittaa ja mitä tukimuotoja ideaasi on käytettävissä. Esimerkiksi, jos ideasi koskee harrastustoiminnan kehittämistä, voisi se sopia painopisteeseen Toiminnallinen yhteisöllisyys. Jos sinulla on lähiruokaan liittyvä idea, liittyy se Biotalouden teemaan.

Älä keksi pyörää uudestaan – tutustu aiemmin tuettuihin ideoihin.

Tämä selvä, seuraava vaihe.
Mitä kriteerejä ideani pitää täyttää?

Arvioi ideaasi

Nyt tiedät, millaisiin teemoihin ja ideoihin myönnämme tukea.  Hanketta arvoidaan sen mukaan, miten hyvin se toteuttaa Elävät jokivarret – Toimelias ja yritteliäs  -strategiaa. On aika tutustua virallisiin valintakriteerehin, joiden perusteella hallitus valitsee rahoitettavat hankkeet. 

Tutustu valintakriteereihin

Ota yhteyttä ja tule juttelemaan!

Soita tai lähetä sähköpostia niin sovitaan juttutuokiosta ideaasi liittyen.

040 544 1164

Yhteystiedot

Kyllä, ideassani on potentiaalia!
Missä ja miten täytän hakemuksen?

Täytä hakemus

Hakemus täytetään sähköisessä Hyrrä -palvelussa. Hyrrässä asiointi sujuu helposti, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. On kuitenkin tärkeää, että ennen hakemuksen jättämistä olet yhteydessä meihin. Tarvittaessa käymme hakemuksen kanssasi kohta kohdalta läpi ja opastamme Hyrrän käytössä.

Ai niin! Muistathan odottaa, että saat vireilletuloilmoituksen, sillä vasta sen jälkeen voit tehdä hankintoja ideasi toteuttamiseksi!

HYRRÄ-PALVELUUN >>

Noniin, hakemus lähetetty.
Koska voin odottaa tietoa päätöksestä?

Hakemuksen käsittely

Hakemuksesi etenee tämän jälkeen hallituksen käsittelyyn. Hallitus kokoontuu noin 5 kertaa vuodessa. Hallitus pisteyttää ideasi valintakriteereiden perusteella ja mikäli se saa hyväksynnän, hakemus jatkaa ELY -keskukseen. Saat ELY -keskuksesta viranomaispäätöksen ideasi toteuttamiseksi. Hakemusprosessiin ja viranomaiskäsittelyyn saattaa kulua 2 – 6 kuukautta.

Tiesitkö, että sinäkin voit olla mukana päättämässä tuettavista ideoista? Liity jäseneksi!

Homma hoidossa. Luenpa joutessani vielä lisätietoa.

 Ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat >>
Useimmin kysytyt kysymykset >>