hillankukka2

Peräpohjolan Leader ry:n hallituksen puoltamat hankkeet 24.5.2016

 1. Lehtojärven kyläyhdistys ry:n Lehtopirtin ikkunaremontti -hankkeen tavoitteena on kylätalo Lehtipirtin ikkunoiden uusiminen.  Investoimalla uusiin ikkunoihin kyläyhdistys säästää lämmityskuluissa ja voi ohjata lisää resursseja toimintaan, joka parantaa kyläläisten yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. 

  Hankkeen kustannusarvio: 50 000 euroa 
  Myönnetty julkinen tuki: 32 500 euroa

  2. Konto-Mukan Erä ry:n Konto-Mukan kylätalon lämpimien vessojen rakentaminen -hankkeen tavoitteena on parantaa kylätalon toiminnallisuutta. Kylätalon yhteyteen rakennetaan vesitoimiset lämpimät vessat, joita siellä ei nykyisin ole, ja rakennetaan varastotila kalusteiden säilytykseen.
  Hankkeen kustannusarvio: 22 636,50 euroa
  Myönnetty julkinen tuki: 14 713,73 euroa

  3. HILMA-kylät ry:n HILMAN kylien leikkikenttä –hankkeessa rakennetaan leikkikenttä Ilmolan kylätalon pihapiiriin. Hanke lisää merkittävästi kyläyhteisön viihtyvyyttä ja parantaa lasten ulkoilumahdollisuuksia.
  Hankkeen kustannusarvio: 22 829 euroa
  Myönnetty julkinen tuki: 14 838,85 euroa

  4. Atol Avion Oy:n Tuotannon ja työturvallisuuden kehittäminen –hankkeessa investoidaan uusiin tuotantovälineisiin, joita tarvitaan lentokoneiden sarjatuotannon käynnistämiseksi. Lisäksi parannetaan työturvallisuutta.
  Hankkeen kustannusarvio: 25 948,10 euroa
  Myönnetty julkinen tuki: 9081,84 euroa

  5. Yksityisen elinkeinonharjoittajan hankkeessa laajennetaan tallirakennuksen majoitus-, keittiö- ja juhlatiloja sekä rakennetaan uudet asiakas-wc:t. Laajennuksen yhteydessä hankintaan uusia koneita ja laitteita keittiöön sekä asiakkaiden käyttöön. Laajennuksen myötä yrityksen majoitus- ja kokouskapasiteetti kasvaa ja asiakaspalvelun laatu paranee.
  Hankkeen kustannusarvio: 150 000 euroa
  Myönnetty julkinen tuki: 52 500 euroa

  6. Napapiirin kehitys Oy:n hankkeessa Christmas House Safaris –tukikohta rakennetaan ohjelmapalveluiden asiakaspalvelutilat. Tiloissa tullaan säilyttämään myös safarivarusteita. Halliin tulee pieni toimisto sekä keittiö, jossa safareiden tarjoilut valmistellaan. Hanke parantaa asiakaspalvelun laatua ja vastaa yrityksen kasvuun.
  Hankkeen kustannusarvio: 330 000 euroa
  Myönnetty julkinen tuki: 115 500 euroa

  7. Cafe White Swan Oy:n  hankkeessa investoidaan kahvilatoiminnan käynnistämisen kannalta oleellisiin koneisiin ja laitteisiin sekä remontoidaan asiakaspalvelutilat kahvilakäyttöön ja hankintaan tarvittavat kalusteet.
  Hankkeen kustannusarvio: 97 541 euroa
  Myönnetty julkinen tuki: 34 139,35 euroa

Ajankohtaista